Produk kita
22222
Layanan Kita
Yen sampeyan ora bisa ndeleng produk sing digoleki, tindakake langkah ing ngisor iki.
1. Enquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dipengini, spesifikasi kinerja.
2. Desain: Tim desain kalebu wiwitan proyek.
3. Manajemen Mutu: Kanggo nyediakake struktur sing bermutu,
Waca liyane
Waca liyane
Kaluwihan Layanan
Yen sampeyan ora bisa nemokake produk siap pakai sing cocog karo proyek kasebut, layanan khusus profesional bisa mbantu sampeyan entuk produk sing ideal sajrone 7 dina.
  • Priksaan produk
    Pelanggan menehi informasi babagan faktor formulir sing dibutuhake, spesifikasi kinerja, siklus urip lan syarat kepatuhan.
  • Tim desain
    Tim desain melu wiwit proyek kanggo mesthekake yen produk desain sing disesuaikan paling cocog karo kabutuhane pelanggan.
  • Jaminan Kualitas
    Kanggo nyedhiyakake struktur kualitas tinggi, kita njaga sistem manajemen kualitas sing efektif.
  • Produksi volume
    Sawise prototipe divalidasi ing babagan wujud, fungsi, lan persyaratan, produksi minangka tahap sabanjure.
Babagan kita
Perusahaan kita fokus kanggo ningkatake kualitas turu, lan menehi anget kanggo impene masarakat.
Hangzhou Rongda Feather and Down Bedding Co., Ltd minangka pabrikan profesional bahan mudhun lan wulu, uga macem-macem produk hometextile lan sprei. Ing taun 1997, Rongda didegake dening Pak Zhu Jiannan sing dadi perintis pembangunan bulu ing Xiaoshan. Sawise luwih saka 20 taun berkembang, kantor pusat kita wis digawe ing distrik Hangzhou Xiaoshan saiki, lan uga ana rong pabrik anyar sing dununge ing provinsi Anhui lan Shandong kanggo mesthekake ora mung kabeh, nanging uga saben langkah produksi bulu lan mudhun bisa dikontrol .
  • 1997+
    Pembentukan perusahaan
  • 20+
    Pengalaman Taun
  • 150+
    Luwih saka 150 pekerja full-time.
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!