Produktet tona
22222
Shërbimet tona
Nëse nuk mund të shihni ndonjë produkt që kërkoni, Ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm.
1. Kërkimi: Klientët tregojnë faktorin e dëshiruar të formës, specifikimet e performancës.
2. Dizajni: Ekipi i dizajnit është i përfshirë që nga fillimi i një projekti.
3. Menaxhimi i Cilësisë: Për të furnizuar struktura me cilësi të lartë,
LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË
Përparësitë e Shërbimit
Nëse nuk mund të gjeni një produkt të gatshëm të përshtatshëm për projektin, shërbimi i personalizuar profesional mund t'ju ndihmojë të merrni produktin ideal brenda 7 ditësh.
 • Kërkimi i produktit
  Konsumatori informoi faktorin e kërkuar të formës, specifikimet e performancës, ciklin jetësor dhe kërkesat e pajtueshmërisë.
 • Ekipi i dizajnit
  Ekipi i dizajnit është i përfshirë që nga fillimi i një projekti për të siguruar që produkti i personalizuar i dizajnit është më i përshtatshmi për nevojat e klientit.
 • Sigurimi i Cilësisë
  Në mënyrë që të sigurojmë një strukturë me cilësi të lartë, ne mbajmë një sistem efektiv të menaxhimit të cilësisë.
 • Prodhimi i vëllimit
  Pasi prototipi të vërtetohet për sa i përket formës, funksionit dhe kërkesave, prodhimi është faza tjetër.
Rreth nesh
Kompania jonë është duke u përqëndruar në përmirësimin e cilësisë së gjumit, dhe të sigurojë ngrohtësi në ëndrrën e njerëzve.
Hangzhou Rongda Feather dhe Down Bedding Co, Ltd, është një prodhues profesional i materialit poshtë dhe pendës, si dhe produkteve të ndryshme hometextile dhe shtrati. Në 1997, Rongda u themelua nga Z. Zhu Jiannan i cili është pionier i zhvillimit të pendëve në Xiaoshan. Pas më shumë se 20 vjet zhvillimi, selia jonë është ngritur në rrethin Hangzhou Xiaoshan tani, dhe ka gjithashtu dy fabrika të reja të vendosura në Anhui dhe provincën Shandong për të siguruar jo vetëm të gjithë, por edhe çdo hap të pendës dhe prodhimit nën kontroll .
 • 1997+
  Krijimi i ndërmarrjes
 • 20+
  Vite Experienceon
 • 150+
  Më shumë se 150 punëtorë me përvojë me kohë të plotë.
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
LEXO MË SHUMË
B GHENI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formën e kontaktit që të mund t'ju dërgojmë një vlerësim falas për gamën tonë të gjerë të dizenjove!