Produk urang
22222
Jasa Urang
Upami anjeun henteu tiasa ningali produk naon anu anjeun pilari, Punten tuturkeun léngkah ieu.
1. Panilitian: Konsumén nyaritakeun faktor formulir anu dipikahoyong, spésifikasi kinerja.
2. Desain: Tim desain kalebet ti mimiti hiji proyek.
3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyayogikeun struktur kualitas luhur,
MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan jasa
Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk siap pakai anu cocog pikeun proyék éta, layanan khusus propésional tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun produk idéal dina 7 dinten.
  • Panalungtikan produk
    Konsumén ngawartosan faktor formulir anu diperyogikeun, spésifikasi kinerja, siklus hirup sareng sarat matuh.
  • Tim desain
    Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun yén produk desain anu disesuaikan paling cocog pikeun kabutuhan pelanggan.
  • Pamastian kualitas
    Dina raraga nyayogikeun struktur anu saé, urang ngajaga sistem manajemen kualitas anu épéktip.
  • Produksi volume
    Sakali prototipe divalidasi dina hal bentuk, fungsi, sareng sarat, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
Tentang Kami
Perusahaan kami fokus kana ningkatkeun kualitas bobo, sareng nyayogikeun impian jalma.
Hangzhou Rongda Feather and Down Baring Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional bahan handap sareng bulu, ogé sababaraha produk hometextile sareng parabot ranjang. Taun 1997, Rongda didirikeun ku Mr. Zhu Jiannan anu naratas ngembangkeun bulu di Xiaoshan. Saatos langkung ti 20 taun dikembangkeun, kantor pusatna parantos dipasang di distrik Hangzhou Xiaoshan ayeuna, sareng aya ogé dua pabrik énggal anu ayana di propinsi Anhui sareng Shandong pikeun mastikeun henteu ngan ukur sacara gembleng tapi ogé unggal léngkah tina produksi bulu sareng turun dikendalikeun .
  • 1997+
    Pendirian perusahaan
  • 20+
    Taun Experienceon
  • 150+
    Langkung ti 150 pagawé sepenuh waktos.
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!